Advokatbolaget Welin - en nygammal samarbetspartner

Advokatbolaget Fagersand har sedan en längre tid ett samarbete med advokat Andreas Welin (Advokatbolaget Welin) inom ramen för vår konkursverksamhet. Andreas med kollegor finns sedan mars 2019 i nystartade Advokatbolaget Welin. Vi är glada att kunna fortsätta med vårat samarbete och har precis avslutat en gemensam konferens i fantastiska Krakow!

Advokatbolaget Welin med juristerna Andreas, Sanna och Bente samt ekonomen Michaela arbetar, förutom med obeståndsrätt, bland annat med brottmål och tvistelösning och är baserade i Uppsala.

Scando Aktiebolag i Ramnäs

Scando Aktiebolag i Ramnäs försattes i konkurs av Västmanlands tingsrätt efter egen ansökan i november 2018. Förvaltare Staffan Larsson har sedan konkursen arbetat med att avveckla bolagets tillgångar. Delar av maskinparken har sålts och lokalerna kommer att återlämnas till hyresvärden inkom kort.

Bud på kvarvarande inventarier enligt anbuds-pm lämnas till fagersand@advokatbolaget.eu märk ditt mail med “anbud scando”.

Anbuds-pm (pdf)

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi arbetar med “ett nummer in” vilket betyder att du alltid får svar när du ringer 021- 18 18 30. Du lämnar ett meddelande till den av oss du söker, och vi ringer upp så snart vi har möjlighet!

Självklart använder vi mejl, fagersand@advokatbolaget.eu är vår gemensamma adress.

Välkommen med dina frågor!

Restaurang Valdi i konkurs

I december 2017 gick bolaget Restaurang Valdi i konkurs. Restaurang Valdi drev det klassiska caféet Vivaldi i Gallerian i Västerås. Advokat Staffan Larsson utsågs till konkursförvaltare av Västmanlands tingsrätt och har nu sålt verksamheten i Valdi. Köparen hoppas kunna påbörja en ny och spännande verksamhet inom kort.

Vad händer med ditt bolag vid en konkurs? Är det nödvändigt med konkurs? Vi kan hjälpa dig med dina frågor!

Advokatbolaget på tjänsteresa

Advokatbolaget Fagersand är på tjänsteresa den 8 och 9 mars och har därför en begränsade möjligheter att återkoppla till er dessa dagar.

Vi hoppas att du kan återkomma på måndag den 12 mars då vi är teambildade och taggade inför vår- och sommarterminen!

Vi utvecklar vår hemsida

En ny hemsida! Vad tänker du? Skicka gärna ett meddelande till oss och berätta vad du tycker! Vilken information sökte du efter och hittade du den? Vad tycker du om vår presentation? 

Välkommen med dina åsikter.